L’IMAS inverteix 100.000 euros en la millora del centre de menors de Puig des Bous


La institució insular, dirigida per la consellera de MÉS per Mallorca Margalida Puigserver, ha publicat l’anunci de licitació per a la contractació de les obres amb la incorporació de clàusules socials.

L’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), liderat per MÉS per Mallorca, ha iniciat el procés de reforma de la tercera planta del centre de menors de Puig dels Bous, que comptarà amb un pressupost total de 99.173,77 euros i que té com a objectiu el d’adequar i crear nous espais per al benestar dels menors tutelats per la institució insular.

L’anunci de licitació, el qual ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), incorpora clàusules socials. En aquest sentit, les propostes presentades per les empreses han d’incloure la contractació de dues persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

L’objectiu d’aquestes obres és el de millorar les instal·lacions d’aquest centre de menors amb una reforma que permetrà crear, per una banda, una sala polivalent per dur a terme diferents activitats amb els menors que hi resideixen i amb les famílies i, per altra, disposar d’habitacions reservades per a casos de situacions de risc en què els menors i els seus familiars han d’ingressar amb urgència a un centre.

La consellera responsable de l’IMAS, Margalida Puigserver, ha assegurat que «amb aquestes obres continuam treballant en un dels objectius primordials de l’IMAS com és el de millorar la qualitat de vida dels menors tutelats i el d’ampliar els seus recursos assistencials».