L’esport balear ReAcciona contra les violències masclistes

El món esportiu s’ha sumat al Pacte Social contra les Violències Masclistes que impulsa el Govern i l’IBdona


El compromis del món de l’esport amb una societat més justa i igualitària és ferm. Fa un any, aproximadament, el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i la directora de l’Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach, varen posar les bases per fer realitat la col·laboració de l’IBDona en el Programa de Valors de la conselleria. Un dels quals serà el foment de la igualtat en l’esport escolar federat.

Ara es fa una passa més. L’esport balear dóna suport a la campanya impulsada pel Govern de les Illes Balears en contra de les violències masclistes.

La lectura del manifest del Pacte Social contra les Violències Masclistes que impulsa el Govern, ha anat a càrrec del piragüista olímpic Sete Benavides i Mavi García, subcampiona del món de triatló i candidata a millor esportista de l’any Esports IB.

L’acte va tenir lloc al Polisportiu Prínceps d’Espanya amb la participació de les conselleres de Presidència, Pilar Costa, i la de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, acompanyades de la directora de l’Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach, del director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons i del gerent de la Fundació per l’Esport Balear Pep Abrines.