L’entrada de MÉS a l’ajuntament de Lloseta enforteix el govern

Els regidors de MÉS per Lloseta, Joan Servera i Angelina Pérez són part de l’equip de govern, gestionant diverses àrees de gestió.

Arriben nous temps a l’ajuntament de Lloseta. La presència dels dos regidors de MÉS, Joan Servera y Angelina Pérez, dins l’equip de govern de l’ajuntament reforçarà l’executiu municipal, que fins fa molt poc temps estava en una situació de molta debilitat i inestabilitat. Aquesta incorporació farà que el municipi tengui una major estabilitat.

"És un acte de valentia i responsabilitat formar part d’un pacte en minoria. Hagués sigut molt més fàcil per nosaltres fer oposició", ha afirmat el regidor Joan Servera.

El regidor Joan Servera Coll, ocuparà el càrrec de 1r Tinent de Batle fins a final d’aquesta legislatura. A més, el Grup municipal MÉS per Lloseta gestionarà les següents Àrees: Serveis municipals, Fires i festes, Medi ambient i Agricultura, Patrimoni, Serveis d’aigua i Sanejament, Serveis de Clavegueram i Aigües Pluvials, Educació, Participació Ciutadana i Transparència, Noves tecnologies i comunicació.