L’ASSEMBLEA DE MÉS PER MALLORCA RATIFICA LES CANDIDATURES QUE PRESENTARÀ EL 10-N

Els caps de llista de la coalició MÉS-Esquerra seran Guillem Balboa al Congrés i Lila Thomàs al senat

L’assemblea també ha aprovat la integració d’Esquerra dins del grup ecosobiranista

L’assemblea de MÉS per Mallorca celebrada avui, 4 d’octubre, a Inca ha ratificat les candidatures que presentarà tant al Congrés dels Diputats com al Senat de cara a les eleccions generals. Els representants seran Guillem Baloboa i Lila Thomàs respectivament.

Balboa ha explicat que els ecosobiranistes "ens presentam a unes eleccions que esdevenen d’un fracàs polític però hem de mantenir ferm el compromís amb els nostres votants i també donar-li una via de vot a aquelles persones que creuen en una veu pròpia que defensi els interessos de les illes a Madrid".

Thomàs, per la seva part, ha explicat que "és un gran repte presentar-me com a candidata al Senat i més encara en la situació en què arriben aquestes eleccions, tot i que agafaré el relleu de Rosa Cursach amb energia i amb la motivació de transformar la frustració i la indignació de la gent en esperança cap al nostre projecte".

Així mateix, els assistents també han aprovat que Esquerra Illes formi part del projecte. Mateu Xurí, representant del partit, ha afirmat "que és una passa per a la unitat estratègica d’esquerres que s’ha d’aconseguir per tenir més veu a les institucions".

A més, l’assemblea ha aprovat per unanimitat el Reglament de la IV Assemblea General de MÉS per Mallorca, que tendrà lloc el 16, 23 i 29 de novembre.