L’ASSEMBLEA DE MÉS PER MALLORCA APROVA CONCÓRRER A LES ELECCIONS ESTATALS AMB MÉS PER MENORCA I ESQUERRA

Bel Busquets: “Després d’un debat sincer, hem decidit presentar un projecte comú que defensi el sobiranisme i les nostres illes amb una veu pròpia a Madrid”

Els ecosobiranistes afirmen que aquestes eleccions són fruit de la irresponsabilitat i no d’una demanda ciutadana

L’Assemblea de MÉS per Mallorca ha aprovat amb una àmplia majoria (102 SÍ; 28 NO; 8 ABSTENCIONS) concórrer a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre amb una fórmula semblant a la que va presentar els comicis passats. En aquest cas les forces aliades amb els ecosobiranistes mallorquins seran MÉS per Menorca i Esquerra Illes, formant així una coalició política sota el nom ‘MÉS-Esquerra’.

Bel Busquets ha afirmat que “després d’un debat molt actiu i plural durant l’assemblea hem decidit presentar un projecte comú que sigui capç de defensar el sobiranisme, l’ecologisme, el feminisme i les demandes de les nostres illes amb una veu pròpia a Madrid”.

La coordinadora també ha fet èmfasi en què “ens hem de presentar per responsabilitat política, perquè aquestes eleccions són fruit de la irresponsabilitat i no d’una demanda ciutadana, per això no hi farem una despesa que vagi més enllà d’allò imprescindible”.