L’Ajuntament de Palma recolza el manteniment del Club Marítim del Molinar

Antoni Noguera: “És hora que el Partit Popular expliqui els interessos que té en el port”

Susana Rincón, nova directora general de Treball i gerent de PalmaActiva, després de la renúncia d’Eugènia Crespí per qüestions professionals.


El regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Antoni Noguera, ha explicat que la Junta de Govern ha aprovat una declaració de suport al President de la Junta del Port per assumir el manteniment del Club del Molinar. Així mateix, “instam al Club Marítim a la retirada d’aquest macroprojecte que ampliava el port fins a un 400% més”, ha afegit Noguera.

A més Noguera ha afirmat que “és hora que el Partit Popular expliqui els interessos que té en el port” i ha recordat que el president del Club del Molinar, Rafael Vallespir, té càrrecs en el PP de Palma i de Mallorca. El regidor ha recordat que era una modificació “aberrant” gens adequada perquè “incorporava noves superfícies guanyades a la mar i generava un gran nombre de nous amarraments de majors dimensions”. Noguera ha afegit que, a més, “expulsava del Club Marítim els socis de tota la vida per especular amb els nous amarraments”.

Així mateix, la Junta ha aprovat els tràmits per a la contractació del Servei de Dinamització del Lleure de Joves als Barris, conegut com a Dinamo. El nou contracte tendrà una duració de 2 anys i un import màxim de 661.166 euros. Elregidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina ha destacat que amb el nou contracte s’oferiran més hores d’atenció a la ciutadania i una millora del servei.

Per la seva abnda, la portaveu de la Junta de Govern i tinenta de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha anunciat que Susana Rincón serà la nova directora general de Treball de l’Ajuntament de Palma i gerent de PalmaActiva, després de la renúncia de la fins ara responsable Eugènia Crespí, que deixa el càrrec “per qüestions professionals”.