Josep Ferrà: “Sánchez deixa passar una oportunitat històrica per la seva dèria presidencialista”

El portaveu parlamentari adjunt de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha considerat aquest dilluns que el President del Govern en funcions, Pedro Sánchez, “ha deixat passar la gran oportunitat de convertir-se en un president històric i formar un Govern progressista”. Coincidint amb la dissolució de les Corts espanyoles, Ferrà ha destacat que “esperàvem molt més del govern Sánchez". De fet, el diputat ecobiranista ha resumit el pas de Sánchez per la Moncloa en "Bloqueig financer, falta de diàleg amb Catalunya, avisos d’inconstitucionalitat en decisions adoptades a Balears i les últimes declaracions del ministre Ábalos volen limitar el descompte de resident”.

Segons Ferrà, “Sánchez ens ha abocat a la repetició electoral per la seva dèria per liderar un govern presidencialista i monocolor que nega el paper d’un Congrés plural”. Ferrà ha afegit que les noves eleccions “en deixen estampes com la del PP i PSOE dement crèdits a ‘?ICO per finançar la campanya. L’ICO no està per això”, ha dit.
El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament ha anunciat que en la sessió plenària d’aquest dimarts "censurarà" les recents declaracions de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero. Montero, després d’haver assenyalat que un Govern en funcions no podia fer efectiu el pagament del deute de 177 milions que l’Executiu manté amb Balears, posteriorment, una vegada anunciada la repetició de les eleccions generals, va assegurar el contrari.