Iniciam les Taules al Rita: trobades per inundar Palma de Cultura

Antoni Noguera: “encetam les reunions amb professionals dels diferents sectors del món de la cultura per tal d’elaborar el programa electoral. La Cultura és un eix fonamental per a la Palma que volem”

MÉS per Palma confia reunir a més de 150 persones en les diferents trobades que es duran a terme en aquests mesos de gener i febrer al Bar Rita. L’objectiu és analitzar la situació actual i elaborar de forma participada les propostes concretes que han de permetre recuperar el futur del sector cultural a la nostra ciutat.

“Elaboram el programa de Cultura de forma participada amb els professionals del sector i el socialitzam amb els ciutadans i ciutadanes”, ha afirmat el candidat de MÉS per Palma a la batlia i actual regidor a Cort, Antoni Noguera.

Les vuit trobades s’inicien avui amb la “Taula al Rita: Arts Visuals” i continuaran fins el 5 de febrer. Totes les trobades se celebren al Bar Rita a les 19 hores i les següents giraran al voltant de: Dansa i Cultura urbana, Llibres, Patrimoni Cultural, Turisme Cultural, Música, Equipaments, i Cultura i Festes Populars.