Homenatge a la feina del funcionariat que fa més de 35 que treballen a Cort

El pati de Can Balaguer ha acollit el primer reconeixement que neix amb la vocació de repetir-se cada any

Antoni Noguera: “A cada lloc de la ciutat hi ha la signatura d’un funcionari. No hi ha cap projecte polític que es pugui desenvolupar si no hi ha treballadors públics”


Palma, 6 d’octubre de 2017.-El pati de Can Balaguer ha acollit el I acte d’homenatge i reconeixement als més de 45 funcionaris i funcionàries que fa més de 35 anys que treballen a l’Ajuntament de Palma. L’acte ha comptat amb la presència de molts regidors i regidores de la corporació.

Es tracta del primer homenatge a treballadors i treballadores que fa més de 35 anys que fan feina a l’Ajuntament i que s’ha fet amb la vocació de que perduri en el temps. El batle, Antoni Noguera, ha destacat que “a cada lloc de la ciutat hi ha una signatura de la feina d’un funcionari”. “Això és important perquè no hi ha projecte polític que es pugui desenvolupar si no hi ha treballadors públics i interès general”, ha dit. “Aquesta legislatura l’autoestima ha estat baixa però ara remontam. La millor forma d’estimar Palma és donar suport als seus treballadors públics”, ha conclòs.