Helena Paquier és la nova regidora de MÉS per Palma a l’Ajuntament

La número 6 de la llista de MÉS per Palma ha pres possessió del càrrec de regidora dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi


Helena Paquier és la nova regidora de MÉS per Palma a l’Ajuntament de Palma després de prendre possessió de la seva acta al ple extraordinari celebrat avui a la sala de plens de Cort.

La regidora substituirà a Llorenç Carrió al davant de la regidoria dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi. Carrió queda així al capdavant de l’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística. Paquier és la número 6 de la llista electoral de MÉS per Palma de les passades eleccions municipals i entra a formar part de l’equip de govern per la renúncia del regidor Miquel Perelló per motius familiars i personals del passat mes de juliol però que no es va fer efectiva fins el passat 31 d’agost.

Durant el mes d’agost la futura regidora ja s’ha familiaritzat amb les seves noves responsabilitats i afronta aquesta etapa des de la “il·lusió i el compromís amb la ciutadania de Palma”, ha explicat la regidora. “Continuaré la tasca de millora de les condicions de vida dels pobles i barris de Palma iniciada per Llorenç Carrió, qui m’ha ajudat molt durant aquest darrer mes”, ha destacat Paquier.

Durant el plenari han assistit alguns dels càrrecs de MÉS al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears com Bel Busquets, Joana Aina Campomar, Vicenç Vidal, Joan Font i Toni Servera.

Currículum d’Helena Paquier

Des d’avui Helena Paquier Aguiló (Palma, 12 de gener de 1964) és la regidora dels districtes Centra, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi. Paquier és diplomada en Història de l’Art. Fins al 1983 va ser artesana i venedora al Mercat d’Artesania de la Plaça Major de Palma. Del 1985 i fins al 2005 va ser empresària a comerç de decoració i objectes de regal al centre de Palma, és dissenyadora de roba infantil freelance i és ex presidenta d’Esquerra a Palma, fins juliol 2014.

Des de MÉS per Palma encoratgem aquest pròxim any de govern amb energies, moltes ganes i forces renovades.