“Ha guanyat la gent que vol un canvi per aquest país”

Carta oberta de Biel Barceló d’agraïment: #65000gràcies


Benvolgudes companyes,
Benvolguts companys,

En aquestes eleccions hem aconseguit un resultats històrics. Entre MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca hem sumat més de 65.000 vots i 9 diputats. Fa quatre anys, teníem 40.000 vots i 5 diputats. Ara ja podem dir que tenim més de 65.000 raons per continuar lluitant, per continuar treballant per transformar aquest país.

I allò més important és que aquestes eleccions les ha guanyades tota aquella gent que volia un canvi per aquest país.

Hem donat una alegria a molta gent, i ha estat gràcies a tots vosaltres. A les persones que heu fet feina en aquesta campanya, que heu fet una feinada i heu aconseguit que la nostra fos la millor campanya d’aquestes eleccions, amb diferència. Als milers de voluntaris que heu estat al peu del canó, oferint el vostre temps i les vostres energies col·laborant amb les assemblees locals d’arreu de Mallorca, ajudant a organitzar actes de campanya, a ensobrar, fent d’apoderats i apoderades... Gràcies també als milers i milers de militants i simpatitzants que ens heu donat el vostre suport i heu aconseguit que tanta i tanta gent hagi confiat en nosaltres.

Amics i amigues, hem fet història, i ha estat gràcies al vostre compromís i al vostre esforç. Heu entès que en aquest moment hem de fer política de manera diferent. Nosaltres som diferents: això és el que volíem transmetre, i ho hem aconseguit.

Tots vosaltres heu de ser conscients que són moments molt difícils per a molta gent, i que tenim una responsabilitat molt gran. Hem d’explicar ben clarament a tothom per què ha servit el vot a MÉS per Mallorca i a MÉS per Menorca, quin és el nostre compromís amb aquesta terra i per què servirà el canvi que hem de fer possible.

Volem un canvi real de polítiques i institucions, no només de persones. La força que té MÉS servirà per canviar de model econòmic per generar més i millor feina. Per prioritzar l’educació i per confiar en l’escola, que és el futur d’aquest país. I servirà per defensar les Illes Balears des de les Illes Balears: el nostre finançament autonòmic no pot esperar ni un dia més a millorar, perquè d’això depèn la qualitat dels nostres serveis públics.

En definitiva, la força que ens ha donat la gent servirà per posar les persones en el centre de les polítiques públiques d’aquesta terra. Construir aquest canvi és la nostra responsabilitat, el nostre compromís, la nostra esperança.

Moltes gràcies a tots i a totes. Ara MÉS que mai, indignar-se no basta, hem de demanar MÉS.

Biel Barceló
Coordinador general de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern de les Illes Balears