Guillem Jordà el nou batle de Maria, compromés amb el seu poble


Fins a dia d’avui 20 batles i batlesses de MÉS per Mallorca han exercit la seva responsabilitat a diferents municipis de Mallorca


L’acte de presa de possessió del nou batle ha tengut lloc al Casal de la Cultura de Maria de la Salut. Guillem Jordà ha dedicat unes paraules per destacar el canvi significatiu que està vivint el municipi des de que hi ha al capdavant del govern municipal el pacte format per PSIB, El Pi i MÉS per Mallorca. Un canvi que continuarà fins a final de legislatura, tal com ha assenyalat el nou batle. "Aquest canvi ha estat molt ben rebut per tot el poble, ja que s’ha implicat activament en les activitats culturals i en les propostes de participació ciutadana que s’han posat en marxa", ha assenyalat Jordà.

Enguany a Maria de la Salut es durà a terme una adaptació de l’edifici de la tercera edat que mantindrà tots els serveis actuals i alhora l’espai acollirà un centre de dia. Les instal·lacions esportives continuaran amb les obres per donar un millor servei als habitants de Maria de la Salut. Així com es mantindrà l’oferta cultural, que per cert ha estat molt ben acollida per tot el poble, i que ha augmentat considerablement amb una excel·lent resposta. També ha estat significatiu el canvi que s’ha duit a terme a la biblioteca, ja que ha passat de tenir un horari d’obertura de només 12 hores a tenir 26 hores d’atenció al públic. "La gent s’ha implicat participant activament. Un exemple és que s’han decidit quines obres s’havien de realitzar per votació popular. Unes obres que continuaran enguany. Cal destacar també que a través de les xarxes socials, hi ha informació directa i actualitzada per la majoria del poble", assegura el nou batle de Maria.

A la presa de possessió han assistit membres de MÉS per Mallorca, com els coordinadors de la formació ecosobiranista, David Abril i Bel Busquets, els diputats Josep Ferrà i Joana Aina Campomar, el conseller de Medi Ambient Vicenç Vidal, el president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, el batle d’Alaró Guillem Balboa, la batlesa d’Esporles Maria Ramon i el batle de Montuïri Joan Verger entre d’altres.