Guillem Balboa: “Les nostres propostes contribueixen a la reactivació i diversificació del teixit econòmic”

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell ha intervingut a la votació de les propostes de ressolució fruit del debat de política general

El Ple del Consell de Mallorca ha votat aquest dijous les propostes de ressolució fruit del debat de política general. Aquestes ressolucions fetes al ple són declaracions polítiques que marquen el camí de l’equip de govern i fixen els posicionaments del Ple. MÉS per Mallorca i la resta de socis dels Acords de Raixa han acceptat devers un 60% de les propostes de l’oposició i han duit endavant més de 100 propostes pròpies. Segons ha destacat el portaveu ecosobiranista a la institució, Guillem Balboa, bona part de la intenció era “contribuir a la reactivació i diversificació del teixit econòmic” per fer front al efectes econòmics de la crisi de la covid.

En la seva intervenció, Balboa ha destacat tres pilars que defineixen les propostes presentades i aprovades per l’esquerra. Per una banda, la necessitat d’aconseguir recursos. Per altra, la importància de reactiviar i diversificar l’economia i, per últim, l’enfortiment de la institució a través de l’adquisició de noves competències com la d’agricultura o transport terrestre i l’aprovació de la llei de Consells.