Grup MÉS: “fer llistes de nins és traspassar una retxa vermella”

Fina Santiago: “no recordam res semblant des que a les escoles de la postguerra s’elaboraven llistes dels fills d’aquells que no eren del Movimiento”

JPEG - 121.8 kB

El Grup Parlamentari MÉS sol·licita la compareixença urgent al Parlament de la consellera Joana Maria Camps perquè doni explicacions davant la dimissió del cap d’inspecció educativa i davant la informació que apunta que des de la Conselleria s’han donat ordres d’elaborar llistes d’alumnes que no van a classe a causa de la vaga indefinida de docents.

El Grup MÉS també sol·licita aquestes ordres per escrit, o la confirmació que s’han donat verbalment aquestes ordres. A més, des del grup preparen un escrit que adreçaran a la fiscalia de menors, per tal que investigui la ingerència del Govern en els drets dels pares i mares.

La diputada Fina Santiago ha afirmat: “no recordam res semblant des que a les escoles de la postguerra s’elaboraven llistes dels fills d’aquells pares i mares que no eren del Movimiento”. I s’ha demanat: “què s’han cregut? L’equip director de la Conselleria ha perdut el seny, i el sentit de la realitat i del ridícul. Fer llistes de nins és traspassar una retxa vermella que en democràcia ningú no ha de traspassar”.

Finalment, Santiago ha dit: “ens congratulam que hi hagi funcionaris que tenguin molt clar que estan per defensar les llibertats i els drets dels ciutadans, i no per satisfer els capritxos dels polítics. Animam a tots els funcionaris que actuïn amb aquesta dignitat, perquè estam davant un Govern amb actituds clarament totalitàries”.