Grup MÉS: “els PGE per 2014 són un insult als ciutadans de les Illes Balears”

David Abril: “els pressuposts són inadmissibles, els ciutadans de Balears tributam més que ningú a l’Estat espanyol, i continuam a la coa en inversions”

JPEG - 99.1 kB

El Grup Parlamentari MÉS afirma que el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per al 2014 "són un insult als ciutadans de les Illes Balears", perquè “ens deixen a la cua de la inversió amb 66 euros per càpita".

El diputat David Abril ha assenyalat que aquests pressupostos són "inadmissibles" perquè els ciutadans de les illes tributen "més que ningú a l’Estat espanyol i són als que menys els retornen".

Abril ha assegurat que al PP tenen "poca vergonya" i no tenen "do de l’oportunitat", ja que "avui porten una proposta per fer-li l’onada" al president del Govern, José Ramón Bauzá, per les seves gestions a Madrid, quan caldria reprovar-los". Amb els PGE per 2014 “hem tornat a constatar que el president Bauzá no pinta res a Madrid”, ha dit.

Així, ha dit que també caldria censurar el comportament de "tot" l’equip econòmic del cap de l’Executiu autonòmic, i el dels diputats del PP a Madrid, que "es queixen i s’indignen, però no hi presenten una sola esmena".