Gairebé dues-centes persones de MÉS per Mallorca es varen reunir a Montuïri

Celebraren l’arribada de l’estiu i el primer any de legislatura


Amb un sopar a la fresca al Puig de Sant Miquel, ubicat a la localitat de Montuïri i un tast de vins de Binissalem, gairebé dues-centes persones de MÉS per Mallorca varen celebrar l’arribada de l’estiu i el primer any de legislatura.

Càrrecs i militants de la formació ecosobiranista varen compartir taula i conversa ahir dijous a un acte que també va servir per agafar noves forces de cara al segon any de legislatura. Tot i que la valoració és molt positiva en relació a la feina feta, tothom comparteix que queda molta feina per fer i que això no ha fet més que començar.

Al sopar a la fresca varen assistir el coportaveus de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i David Abril, el vicepresident del govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, la consellera de Serveis Socials Fina Santiago i la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, per part del govern. Del Consell de Mallorca, no varen faltar a la cita el president Miquel Ensenyat, i també els consellers Joan Font, Apol·lònia Miralles, Lluís Apesteguia, Mercè Bujosa i la presidenta de l’IMAS Margalida Puigserver. De l’ajuntament de Palma, el tinent de batle i regidor de Model de Ciutat, Antoni Noguera i la presidenta d’EMAYA i regidora Neus Truyol, i els regidors Llorenç Carrió i Mercè Borràs, com també l’exregidor Miquel Perelló. També varen ser presents batles i batlesses, regidors i regidores de diferents municipis de Mallorca i membres del Consell Polític. L’acte va ser presentat per Bel Busquets i el batle de Montuïri, Joan Verger.