Ferrà: "Trobam a faltar el relat de Pedro Sánchez"


MÉS per Mallorca valora amb reserves els noms dels càrrecs proposats, veu positiu que hi hagi més dones que homes però reclama que el nou president expliqui el seu projecte


El portaveu de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà ha criticat la gestió de M.Rajoy. "És un president que no obtindrà una bona nota de MÉS per Mallorca". Ferrà ha recordat que "ens han deixat fotos emblemàtiques com la del 155 o com la gestió de la crisi on es va rescatar bancs i no persones". El portaveu ecosobiranista també ha remarcat la pèssima imatge internacional que ha donat l’Estat espanyol durant el seu mandat.

En relació al nou govern espanyol, Ferrà s’ha pronunciat amb prudència. "Valoram amb reserves els noms dels ministres que s’estan fent públics. Tot i que encara queden propostes de ministeris per nomenar". Alhora ha valorat positivament que hi hagi més dones que homes al nou govern, al contrari que altres grups parlamentaris que han criticat que sigui així.

Ferrà però, ha qüestionat que Sánchez no hagi donat explicacions sobre el tipus de projecte que vol desenvolupar "Trobam a faltar una passa prèvia que és el relat de Pedro Sánchez. Segurament té una visió dels grans temes que afecten l’Estat, però creiem que ha de posar-ho en el debat públic abans d’entrar a decidir quines persones han de defensar aquest relat". L’ecosobiranista ha demanat a l’actual president que sigui "molt més expressiu a l’hora de comunicar quin és el seu projecte per aquesta legislatura que queda"