Exigim un traspàs transparent del Govern

Biel Barceló, diputat electe de MÉS per Mallorca i candidat a la Presidència del Govern, alerta que “no volem sorpreses, ni herències enverinades que se signen a darrera hora”

MÉS per Mallorca exigeix transparència en el traspàs de l’executiu en funcions i que l’encara president la faciliti amb la creació d’una Taula de Traspàs

Biel Barceló, portaveu de MÉS per Mallorca, afirma que una de les primeres accions del govern entrant serà la de revisar tots els contractes i acords signats per l’actual executiu en funcions. “Revisarem què s’ha signat els darrers 3 mesos, i sobretot les darreres 3 setmanes. No volem sorpreses ni herències enverinades signades en el temps de descompte”.

MÉS per Mallorca alerta també que ja hi ha hagut denúncies ciutadanes que evidencien com empreses de destrucció de documents estan treballant, per exemple, a la Conselleria d’Economia. També cal denunciar que l’Autoritat Portuària, tot i que organisme estatal té representació de la CAIB, ha convocat una junta de Ports per privatitzar els fars de Portocolom i Sóller.

“Exigim transparència absoluta i un traspàs net. El president en funcions Bauzá ha de ser responsable amb la ciutadania i aturar qualsevol signatura que pugui comprometre l’equip de govern que entrarà, i en tot cas, fer les consultes pertinent si és necessari”. Biel Barceló recalca que “són moments molt important per demostrar que hi ha una altra manera de fer política i deixar enrere les males praxis que han duit a presidents del Govern a la presó, per exemple”.

Us adjuntam dues imatges de denúncies ciutadanes rebudes els darrers dies. La primera és de la Conselleria d’Economia i la segona fa referència a una furgoneta d’una empresa de destrucció de documents aparcada davant el Parlament.