“Et sentiran. Ara, MÉS”

El canvi que vol la societat és el mateix que el que volen les persones que integren MÉS. La formació inicia la seva campanya cap a les generals fent política de baix a dalt amb l’objectiu d’aconseguir la justícia econòmica que Balears mereix


MÉS és una força política arrelada, és part activa de la potent xarxa ciutadana a favor del canvi social, d’un canvi real, profund, sentit i necessari. Aquesta transformació ja està en marxa i ara és el moment de donar #UnaPassaMÉS per fer sentir la nostra veu al Congrés, perquè les Illes tenguin una veu pròpia i independent.

A partir del 20D s’ha de fer sentir la veu d’aquí, l’única opció política que defensarà a Madrid els drets dels ciutadans i ciutadanes de les illes. Així ho ha remarcat el candidat al Congrés dels Diputats, Antoni Verger. “El vot útil al bipartidisme no té cap sentit. Duim 38 anys votant diputats del PP i PSOE i s’ha demostrat com un vot absolutament inútil. Tenim les inversions per habitant més baixes en salut, educació i serveis socials”.

En aquest sentit Verger ha assenyalat que “el centralisme no és la solució, sinó el problema”. Cal recordar que des del govern central culpabilitzen les CCAA i els Ajuntaments del despilfarrament, quan són les institucions de proximitat les que gestionen un magre estat del benestar. De fet, més del 80% del deute públic de les administracions és de l’administració central. Tot i així gaudeix d’avantatges respecte al compliment d’objectiu de dèficit, fet pel qual el dèficit esdevé una arma al servei del centralisme i dels qui volen desmantellar els serveis públics.

Amb e
l lema de campanya ET SENTIRAN. ARA, MÉS es vol remarcar la importància de tenir una veu diferenciada a Madrid, l’única capaç de transmetre la realitat d’unes Illes que som qualque cosa més que una destinació turística. Som Illes, i perquè et senti, perquè ens sentin, MÉS és la garantia del canvi, també a Espanya.