Et fa ganes fer feina amb MÉS per Mallorca?

Cercam una persona solvent en tasques de comunicació, organització i cobertura informativa que s’integri en l’equip de MÉS com.


Ens interessa conèixer la teva experiència laboral, la teva formació i també volem saber la teva motivació, les teves capacitats, i la teva projecció laboral i personal. Valoram la formació de postgrau relacionada amb l’àmbit de la comunicació, el periodisme i els coneixements teòrics i pràctics en community management. Així com l’experiència en mitjans o gabinets de premsa. Si t’ajustes al perfil descrit i a més formes part de qualsevol moviment social, o de MÉS, no oblidis fer-ne menció, ja que cercam persones que coneguin les dinàmiques de la feina en equip i que entenguin la importància de la coordinació.

El lloc de feina és com a personal eventual del Consell de Mallorca a la Secretaria del Grup de Consellers de MÉS per Mallorca.

La incorporació, es farà efectiva previsiblement a mitjans del mes de novembre. La durada de la plaça és fins al final de la legislatura vigent, sempre en funció del compliment dels objectius per als quals s’ha contractat a la persona seleccionada. La retribució bruta econòmica seran 22.852,19 euros anuals.
La data límit de presentació de candidatures és el 19 d’octubre. La documentació es pot presentar a la seu de MÉS, ubicada al Carrer d’Isidoro Antillón,9-baixos o enviar al correu info@mespermallorca.cat 

Documents adjunts