Esporles i Petra disposaran d’un nou dipòsit d’aigua potable finançat pel Consell de Mallorca

Els dos municipis han rebut del consell doblers per diferents projectes, entre els que cal destacar un nou dipòsit d’aigua a cada poble.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat pel director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren ahir el municipi d’Esporles per conèixer el desenvolupament dels projectes que el Consell de Mallorca finança al municipi de la Serra de Tramuntana a través dels plans especials d’inversions, que han suposat una inversió total de 566.434,70 euros.

La batlessa de MÉS per Esporles, Maria Ramon, acompanyada dels regidors de MÉS Albert Salido i Joan Ferrà, presentà el projecte de construcció d’un nou dipòsit regulador d’aigua potable per al municipi, el qual donarà assistència a gran part del nucli urbà esporlerí i que ha suposat una inversió de 305.241,75 euros. També es durà a terme un projecte de renovació de la xarxa residual, pluvial i d’aigua potable a la Plaça Balanguera.

Per altra banda, Petra compta també amb dos projectes; la construcció d’un nou dipòsit municipal aigua potable per al municipi i l’adequació interior d’un dels pavellons coberts del Poliesportiu Na Capitana al qual s’hi ha construït dues pistes de pàdel i un magatzem. El Consell de Mallorca subvenciona un projecte d’implantació de telelectura dels comptadors d’aigua del municipi, i també un projecte de sectorització i implantació de telecontrol de la xarxa d’aigua potable.