“És una vergonya que el PP s’oposi a suprimir el ducat de Cristina i Urdangarín”

Antoni Verger, portaveu de MÉS per Palma, afirma que el posicionament del PP és infantil i covard

“Des de fa més de tres anys que els ciutadans de Palma suportem amb indignació veure com es vincula corrupció amb el nom de la nostra ciutat a causa d’aquest ducat”

MÉS per Palma defensarà demà en el ple ordinari de Cort una proposta que té com a objectiu que s’aprovi per unanimitat l’acord d’instar la Casa Reial a derogar el RD 1502/1997, de 26 de setembre, pel qual es concedeix la facultat d’usar el títol de Duquessa de Palma de Mallorca a SAR la Infanta Cristina.

“No podem suportar ni un dia més cada dia es vinculi el nom de Palma a la corrupció del Partit Popular, i especialment de l’ex president empresonat Jaume Matas i els seus tractes amb Iñaki Urdangarin”. Antoni Verger, portaveu del grup municipal MÉS, recorda que el jutge encarregat de la instrucció del cas Noós ha sol·licitat que la infanta Cristina s’assegui al banc dels acusat en un judici. “Què més necessita el Partit Popular per demanar la retirada del Ducat a dues persones que estan embrutant el nom de la nostra Ciutat?”.

En aquest sentit, Verger afirma que la proposta transaccional presentada per l’equip de govern mostra el posicionament covard del Partit Popular que sempre ha demostrat davant aquesta qüestió. “Els hi va costar suor i llàgrimes reconèixer que s’havia de canviar el nom a La Rambla, i ara es resisteixen a demanar al rei que suprimeixi un ducat que no fa més que perjudicar la imatge i el bon nom de la nostra ciutat”, lamenta Verger.

“No és necessari esperar fins que hi hagi sentència. En aquest cas, la dignitat i l’honor de la Ciutat i dels seus ciutadans s’està danyant cada dia i des de fa tres anys, quan va esclatar el cas Noós. No podem ni volem esperar ni un dia més”.