És el moment de reivindicar la democràcia

Gent per Formentera, MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca han retut homenatge al civisme del poble català


Les margalides han entrat al Parlament avui. Diputats i diputades de MÉS per Menorca, Gent per Formentera i de MÉS per Mallorca han repartit a la resta de parlamentaris flors en un homenatge al pacifisme i el civisme del poble català i en contra de la repressió policial, que va provocar ferides de diferent consideració a més de 800 persones.

Els grups polítics que han manifestat en tot moment el seu suport al referèndum i al dret a decidir dels catalans i catalanes han reivindicat el sistema democràtic avui amb una fotografia amb la paraula democràcia. En un moment d’hores baixes en relació a la llibertat d’expressió, d’informació i de vulneració de drets bàsic que es viu a Catalunya, però que transcendeix al territori català.


El diàleg i la participació de la ciutadania són claus per parlar d’un bon estat de salut d’aquest sistema polític que fa servir les urnes i els vots per decidir el futur del poble. Una possibilitat negada als catalans i les catalanes per part del govern de Mariano Rajoy que s’ha demostrat incapaç de trobar una solució pacífica i ha fet ostentació de la seva capacitat per fer servir la repressió policial per aconseguir els seus objectius que desdibuixen el sentit de la democràcia.