Es constitueix l’assemblea de MÉS per Pollença

L’assemblea, celebrada el passat dimarts, va elegir a Tomeu Cifre i Miquel Àngel Sureda, regidors de l’Ajuntament de Pollença, com als seus portaveus.

El passat dimarts dia 15 de juny, a l’edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença, es va dur a terme l’assemblea oberta constituent de MÉS per Pollença. L’assemblea comptà amb la presència dels coportaveus de MÉS per Mallorca, Biel Barceló i Fina Santiago. Barceló assegurà que “el projecte de MÉS és el de crear un eina participativa sense quotes de partits”.

L’assemblea, que comptà amb l’assistència de més de 50 persones, així com també amb alguns membres de l’executiva de MÉS per Mallorca, elegí com a portaveus a Tomeu Cifre i Miquel Àngel Sureda, regidors del PSM-Entesa i ERC respectivament a l’Ajuntament de Pollença. També es va anomenar un grup de coordinació de l’assemblea per fer les feines de gestió de les trobades, del qual en formaran part Tomeu Torres, Andreu Salom, Maria Antònia Beltran, Lluís Garcia, Biel Cerdà i Francesca Palou.

Així mateix es va fixar la celebració d’assemblees obertes mensuals per debatre les propostes de MÉS per Pollença per a la millora del municipi. També sorgiren les primeres propostes d’accions a dur a terme i es va debatre sobre la presentació de la candidatura a les properes eleccions municipals.

MÉS per Pollença es posa com a fita acostar el govern municipal al poble, a tenir cura de la cultura i la llengua pròpies, a preservar el patrimoni que suposa el medi ambient del municipi, i, especialment, a posar a les persones per davant de tot, des del diàleg i el respecte. Des de MÉS per Pollença es convida als ciutadans del municipi a la participació en les properes assemblees, així com també a aportar idees i propostes per fer un poble més a la mida dels pollencins, amb uns serveis públics de qualitat i a promoure un canvi polític que retorni a la gent la capacitat de decidir en tot allò que els afecta en el seu dia a dia.