Ensenyat: “PP i PSOE no volen debatre amb nosaltres perquè saben que tenim possibilitats reals d’aconseguir el diputat”

El candidat de PSM-IV-ExM denuncia que els dos partits centralistes els exclouen del “cara a cara”, vulnerant el principi de pluralitat democràtica, perquè tenen por que la coalició rompi el bipartidisme

El candidat de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa al Congrés dels Diputats, Miquel Ensenyat, ha denunciat que el PP i el PSOE l’han exclòs del debat electoral a la radiotelevisió pública de les Illes Balears, IB3, perquè “tenen por que la nostra coalició pugui rompre el bipartidisme per primera vegada a les Illes Balears”. Ensenyat afirma que “PP i PSOE no volen debatre amb nosaltres perquè saben que tenim possibilitats reals d’aconseguir el diputat”, en referència a les darreres enquestes, que apunten que el darrer escó en joc es disputa entre el PP i el PSM-IV-ExM. 

El candidat de la coalició nacionalista i ecosocialista reitera que el pacte de conveniència entre PP i PSOE “vulnera el principi de pluralitat democràtica”, i “només obeeix als interessos particulars d’aquests dos partits polítics, i no a l’interès general dels ciutadans d’aquesta terra”. Ensenyat considera que aquest pacte és “profundament antidemocràtic i suposa un menyspreu a la ciutadania”. 

Cara a cara amb els ciutadans 

D’altra banda, avui vespre els candidats de la coalició PSM-IV-ExM a les eleccions generals celebraran un “cara a cara” alternatiu, amb els ciutadans i ciutadanes, que ha estat convocat a través de les xarxes socials d’internet (facebook, twitter, etc). Serà al bar de l’Alberg Central Palma, a la Pla&
ccedil;a de Quadrado (Palma), a partir de les 20.30 hores del vespre. 

Els seguidors dels candidats i dels dirigents de la coalició a les xarxes socials que no els coneguin personalment tendran avui vespre l’oportunitat d’intercanviar amb ells impressions i opinions sobre els temes que vulguin, sense censures ni exclusions.