Ensenyat defensa la pluralitat del govern i reclama contundència davant el govern espanyol

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha defensat avui la pluralitat del Govern i ha fet valdre els Acords de Bellver com a garantia per fer front a la crisi social i econòmica derivada per la COVID19. Així, segons Ensenyat, des de la diversitat del tres partits que donen suport a l’executiu, ha demanat més contundència per exigir un canvi en el model de finançament així com un canvi de model econòmic.

En aquest context, el portaveu ecosobiranista ha valorat el discurs de la presidenta del Govern durant el Debat de Política General. En una intervenció davant els mitjans de comunicació, Ensenyat ha insistit en què Armengol ha de ser “més contundent a l’hora de reclamar accions al govern espanyol” i ha assegurat que caldrà desenvolupar aquest pla a través dels Pressupostos Generals de l’Estat.

Ensenyat també ha destacat la necessitat de diversificar el model econòmic com una qüestió "fonamental" i ha assenyalat que serà una “eina fonamental” per assolir els objectius de l’inici de la legislatura.