Ensenyat: “Complirem amb el nostre compromís: seguirem deixant-nos la pell per millorar la vida de la gent”

El candidat ha valorat positivament que per primera vegada a la història continuï un govern de progrés


El candidat al Parlament de MÉS per Mallorca, ha valorat els resultats electorals de la formació ecosobiranista a les eleccions del 26 de maig acompanyat dels tàndems al Consell i Cort. En el seu discurs, Ensenyat ha agraït la feina dels més de 1.100 apoderats, als interventors i a les més de 38.400 persones que han votat MÉS per Mallorca.

Ensenyat ha assegurat que “no ens amagarem perquè no és el nostre estil. Els resultats no són els que hauríem volgut i els analitzarem per continuar millorant”, a la qual cosa ha afegit que “complirem amb el nostre compromís: seguirem deixant-nos la pell per millorar la vida de la gent”. “Estam satisfets perquè hem fet història. Per primera vegada, i durant dues legislatures consecutives, un pacte de progrés governarà en aquesta terra”, ha incidit Ensenyat.

El número u de la llista ha subratllat que el model de MÉS per Mallorca seguirà sent “un model inclusiu, transparent, amb millor finançament i prioritzant els drets de les persones”. Sobre l’entrada de l’extrema dreta, ha assegurat que “ens tendran davant i farem el possible perquè no entorpeixin el funcionament democràtic”.

Per la seva banda, la candidata al Consell Bel Busquets ha destacat que “MÉS per Mallorca continua sent la tercera força a l’illa i gràcies al seu caire municipalista continuarà a molts d’ajuntaments de Mallorca formant part dels equips de govern, fins i tot a municipis grans com a Manacor”, uns resultats que donen “força a la gestió del Consell de Mallorca”.

Antoni Noguera, número u de la llista MÉS per Palma – Estimam Palma, ha assegurat que els resultats de la formació “són els segons millors de la història de la democràcia” i que la feina de la formació ecosobiranista a l’Ajuntament es basarà a seguir fent feina per les persones i sobre tres eixos: accés a l’habitatge, mobilitat sostenible i l’equilibri entre turistes i residents.