En marxa la nova Unitat de Convalescència a la residència del Consell de Felanitx

La nova Unitat de Convalescència, impulsada per MÉS per Mallorca, comptarà amb deu places i suposarà la contractació d’un total de 15 persones.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el batle de Felanitx, Joan Xamena, han realitzat avui una visita inaugural a les instal·lacions de la nova unitat de convalescència que la institució insular, presidida per MÉS per Mallorca, posarà en marxa durant els propers dies a la residència Bartomeu Quetglas de Felanitx.

La nova Unitat de Convalescència de la residència de Felanitx compta amb 10 habitacions individuals per poder atendre aquelles persones majors que necessitin una continuïtat en el seu tractament però que hagin rebut l’alta de l’Hospital de Manacor.

Amb la posada en marxa d’aquest nou servei l’IMAS ha reforçat el seu equip amb un metge a mitja jornada, 5 diplomades universitàries en infermeria, 5 auxiliars d’infermeria i un zelador.

La posada en marxa d’aquesta Unitat de Convalescència respon a la necessitat de dotar a la zona d’un recurs sociosanitari d’aquest tipus per poder atendre les persones majors de 65 anys o de 55 amb discapacitat reconeguda, que es trobin en situació de convalescència però que no tenen necessitat de fer-se proves mèdiques de forma continuada.