En defensa dels Drets Humans dels refugiats

MÉS participa en la convocatòria d’una concentració il·luminada amb espelmes solidàries


A Palma, centenars de persones varen manifestar, el seu rebuig a les decisions dels líders europeus que han acordat una posició comuna per executar el retorn a Turquia de refugiats sirians que arribin irregularment a la UE, tot i els dubtes legals i els advertiments d’organismes com l’ONU i de diferents ONG.

La majoria de les persones que varen assistir ho varen fer amb una espelma amb l’objectiu de reivindicar els drets humans de les persones refugiades i en solidaritat amb la situació que estan patint milers de famílies.

Molts càrrecs de MÉS varen participar en aquesta concentració que va convocar la formació, juntament amb altres partits i organització que també han volgut dir un NO rotund a les polítiques europees.

Cal recordar que MÉS fa 6 mesos va presentar mocions de solidaritat i suport fetes a més de 20 municipis de Mallorca. La primera de les quals es va aprovar a l’ajuntament d’Inca. Així fa mig any que la formació reclama una resposta, que encara no ha arribat, per part dels responsables estatals i europeus, els quals lluny de fer cas a la campanya de #welcomerefugees, es dediquen a gestionar la crisi dels refugiats tancant fronteres.