EMAYA retira més de 250 tones de residus abocats a 13 solars municipals


Continuam a les totes per acabar amb els abocaments a Palma. Entre dia 1 de gener i dia 30 de juny de 2016 EMAYA ha realitzat la neteja de 13 solars municipals d’on han retirat més 250 tones de residus, majoritàriament material d’obra i construcció així com residus voluminosos com ara mobles. Alguns llocs on s’ha realitzat tal actuació són el carrer Tous, Puntiró i Can Soler.

El cost total d’aquestes actuacions és de 52.346,77 €, dels quals 17.430,34 € corresponen al tractament dels residus retirats (import abonat a Mac Insular) . La resta correspon a la mà d’obra, hores de camió i pala per poder fer la retirada i el transport dels materials

Aquesta és una tasca conjunta d’EMAYA i de l’Àrea d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, encapçalada per Neus Truyol, a la qual l’Ajuntament de Palma destina enguany 87.000 €, dels quals ja s’han gastat en mig any 52.346,77 €. EMAYA realitza les tasques de retirada de residus, neteja i transport dels materials. No obstant això, cal assenyalar i recordar que la feina per tenir una ciutat lliure d’abocaments és resultat de la feina de totes i tots.