Els regidors de PSM-IniciativaVerds-Entesa visiten Son Gotleu amb membres de l’Associació de Veïns

Antoni Verger, Marisol Fernández i Antoni Noguera han acudit aquest dimecres horabaixa al barri de Son Gotleu per parlar amb representants de l’Associació de Veïns i Veïnes de Son Gotleu per tal de conèixer de primera mà la problemàtica succeïda aquests dies i quines són les propostes de l’associació per tal d’afrontar les solucions. 

Els regidors sobiranistes i ecosocialistes coincideixen amb l’associació de veïns que l’equip de govern de Cort ha de comptar amb la participació directa de totes les entitats per resoldre les problemàtiques socials del barri. En aquest sentit, també estan d’acord en què les mesures prioritàries i urgents són de caràcter socioeducatiu. La
coalició considera que pensar en el futur del barri passa per un pla de treball comunitari on els veïns i les comunitats de veïns participin i s’impliquin, amb l’ajuda de mediadors i educadors, a millorar la convivència. 

A més, els regidors han volgut transmetre un missatge de normalitat tant als veïns de Son Gotleu com a la resta de Ciutat després de les declaracions del batle de Palma, Mateu Isern, en què manifestà inseguretat alhora de visitar el barri. Els regidors han demostrat que en cap cas han temut per la seva integritat física. En tot cas, el que ha de fer el batle de Palma, per responsabilitat en primer lloc, és personar-se i interessar-se per la realitat dels ciutadans d’aquesta zona de Ciutat. 

Els regidors han mantingut aquesta trobada amb Xisca Pons, vicepresidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Son Gotleu, i altres membres de l’
executiva de l’associació.