Els Joves del PSM-IV-ExM reivindiquen l’igualtat real entre les persones

Els Joves de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa han duit a terme la presentació del programa electoral d’igualtat presentant les seves propostes

Els Joves de la coalició PSM-IV-ExM han duït a terme un acte on han presentat les seves propostes en matèria d’igualtat. Els joves han exposat un mural on hi apereixien les seves reivindicacions i tot allò que rebutjaven.

Per tot això els joves de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa posen de manifest la seva preocupació entorn a dos temes sensibles, la igualtat entre dones i homes i la del colectiu LGTB. Encara que sembla que de cada dia n’hauria d’estar més normalitzada aquesta situació, els estudis indiquen que els comportaments masclistes persisteixen a les parelles joves, encara que s’hagi avançat en les idees, aquestes no es
practiquen i continuen amb els antics rols.

Per això els joves de la coalició troben d’especial importancia de l’educació afectiu-sexual als instituts. Manifesten la seva satisfacció per la reducció de nombre d’avortaments i l’efectivitat de polítiques com la del píndola post-coital.

Per la seva part, Àlex Charles, ha destacat “Encara que no s’ha de baixar la guardia en temes de prevenció tant dels embarassos i les malaties de transmissió sexual. Aquesta darrera molt preocupant en el colectiu LGTB, sobretot en la de nous casos de SIDA entre homes homosexuals".

També durant l’acte els Joves de la coalició PSM-IV-ExM han repartit material divers, així com punts de llibre editats per els joves de la coalició on exposen el que pensen, i on es dóna la informació sobre com realitzar el vot per correu.