Els diputats del BLOC i PSM-Verds han compartit impressions amb els joves sahrauís acampats al passeig del Born

Biel Barceló, Eduard Riudavets, Fina Santiago, Miquel Àngel Llauger, Antoni Alorda i la diputada d’Eivissa pel Canvi Marian Suárez, han mostrat el seu suport als sahrauís que des del passat 4 de febrer han instal·lat una haima per reivindicar l’alliberamen

Els diputats del BLOC i PSM-Verds han acudit avui a la haima que els joves sahrauís tenen ubicada al passeig del Born de Palma. Biel Barceló, Eduard Riudavets, Fina Santiago, Miquel Àngel Llauger i Antoni Alorda hi han acudit acompanyats per la diputada d’Eivissa pel Canvi Marian Suàrez, després de la sessió plenària del Parlament.

 

Els grup de joves sahrauís, que des del passat 4 de febrer han instal·lat una haima al centre de Palma, han convidat els diputats a cusc& uacute;s, mentre els nacionalistes i ecosocialistes han contribuït a l’àpat amb dolços per als postres. Durant el dinar, han intercanviat impressions sobre la situació del poble sahrauí, i sobre la perspectiva que tenen els joves sahrauís que viuen a les Illes Balears sobre la lluita per la independència del seu poble.
 
El passat 4 de febrer una vintena de joves va acampar al passeig del Born, amb l’objectiu de reclamar al Govern central que doni asil als 22 sahrauís arribats a Canàries el mes de gener i exigeixi al Marroc l’alliberament de tots els presos polítics, sense que de moment cap responsable del govern espanyol s’hagi interessat per ells.