El PSM-Entesa tria Bel Busquets com a secretària general i reafirma el projecte de MÉS per Mallorca

La diputada per MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears va ser triada amb el 98% dels vots

JPEG - 86.6 kB

Bel Busquets és la nova secretària general del PSM-Entesa després del congrés del partit celebrat el passat dissabte a Santa Maria. L’acompanyaran a l’executiva Joana Aina Campomar que serà secretària d’organització, Toni Noguera, Mercè Bujosa i Miquel Oliver, Maria Ramon, Lluís Apesteguía , Immaculada Salamanca , Joan Font, Bel Simón i Antoni Jaume.

En el seu discurs de presa de possessió va afirmar amb "aquesta executiva que hem elegit avui, ens plantejam reforçar el PSM-Entesa, perquè així volem reforçar MÉS, hi aportam trajectòria, experiència, municipalisme i compromís personal».

La primera dona secretària general del PSM-Entesa, Bel Busquets, afegí que «volem ser una força hegemònica per transformar cap a millor aquesta societat i aquesta terra, per aconseguir el nostre somni col·lectiu. Hem vingut aquí per guanyar, perquè volem guanyar la justícia, la igualtat i la llibertat per a aquest país, i això demana la màxima ambició col·lectiva. El nostre objectiu és molt senzill, i molt potent al mateix temps: fer política perquè la gent visqui millor i sigui més feliç. Per aconseguir-ho, hem d’assumir la responsabilitat de liderar la majoria social que vol un país més just, més igualitari i més lliure».

El congrés també serví per acomiadar el que ha estat secretari general del PSM-Entesa, i encara portaveu de MÉS, Biel Barceló que destacà el creixement del projecte a les passades eleccions municipals, insulars i autonòmiques.

Assistiren a Santa Maria representants dels partits que també formen part del projecte de MÉS per Mallorca.