El PP segueix obsessionat per una ideologia sectària i antimallorquina que pretén abolir l’ús del català

La coalició MÉS per Palma rebutja frontalment que tan sols un 19% dels treballadors públics de l’Ajuntament tinguin com a requisit el català per accedir als seus llocs de feina.

JPEG - 17.9 kB

El grup municipal ecosobiranista s’oposa de forma contundent a l’aprovació feta avui per la Junta de Govern de Cort que suposarà l’aplicació de la Llei de la Funció Pública que arracona la llegua pròpia d’aquesta terra i vulnera l’Estatut d’Autonomia i la Llei de Normalització Lingüística.

El regidor Antoni Noguera afirma que un cop més el govern de Cort demostra que governa obsessionat per abolir el català, desterrar-lo de l’administració pública, sota les directrius d’un president com en Bauzá que beu de la ideologia neofranquista més radical del PP.

MÉS per Palma considera un retrocés democràtic molt greu l’aplicació de la Llei de Funció Pública als municipis i lamenta que el batle Mateu Isern es comporti com un escolanet a les ordres del president Bauzá. En aquest sentit, Noguera recorda que altres municipis com Alcúdia, Llucmajor, Son Servera, Petra, Algaida o Campanet, han aprovat acords per mantenir en el 100% dels llocs de treball el requisit del català. Més concretament, en cas d’Alcúdia, on el govern municipal és del PP, el propi Govern de Balears va reconèixer l’autonomia municipal en aquesta qüestió. “Per què Isern segueix actuant com un escolanet de Bauzá?”, conclou Noguera.