El PP rebutja exigir a l’Estat que negociï amb urgència el nou REB abans de 2014

La coalició constata que el PP no té cap voluntat real de pressionar el Govern espanyol perquè compleixi l’Estatut


El PP ha rebutjat avui matí al Parlament la proposició defensada en Comissió d’Economia pel Grup MÉS que instava el Govern de les Illes Balears i el Govern de l’Estat a reunir la Comissió Mixta de les hisendes respectives per tal d’elaborar un nou REB, tal i com estableix l’Estatut, que pugui entrar en vigor dins el 2014.

El PP hi ha votat en contra, per la qual cosa des del Grup MÉS constaten que els conservadors no tenen cap voluntat real de pressionar el Govern espanyol perquè compleixi l’Estatut i tracti amb dignitat les Illes Balears. El diputat Abril ha exigit al PP un canvi d’estratègia: “ja és hora que deixin de plorar, ja duen més de dos anys governant; han de passar del mode-kleenex al mode-negociació, ja que tota la responsabilitat del que fan o deixen de fer en aquest moment és seva”.

El text de la PNL que ha rebutjat el PP deia el següent: “El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de les Illes Balears i el Govern de l’Estat que iniciïn urgentment les negociacions adients per fer efectiva l’aprovació d’un nou règim especial per a les Illes Balears abans de 2014”.

Documents adjunts