El PP només respecta la llibertat d’expressió d’aquells que no el critiquen

El PP denuncia la FAPA a la Junta Electoral, però està “encantat” amb la publicitat pagada de la Federació Hotelera


El diputat del Grup MÉS David Abril ha denunciat la hipocresia del PP i el poc respecte del partit de José Ramon Bauzá a la llibertat d’expressió, després que els populars hagin denunciat la FAPA davant la Junta Electoral per la seva campanya “Pensa-hi”, sobre l’empitjorament de l’educació en aquests darrers anys.

Per a MÉS, resulta “si més no curiós” que el PP no tengui res a dir sobre l’encartament d’un pamflet de propaganda pagada de la Federació Hotelera el diumenge de la setmana passada als principals mitjans de premsa escrita, i en canvi torni atacar un actor clau de la comunitat educativa com són les famílies, representades per la FAPA. Segons el diputat de MÉS, “la publicitat de la FEHM, a més de coincidir amb l’argumentari del PP en matèria econòmica fil per randa, jugava amb la contraposició de colors blau i vermell clarament identificats políticament, i a més els continguts han estat finançats amb doblers públics, gràcies a l’”estudi” comanat pel Govern a Exceltur. És un alineament clar d’un sector del poder econòmic amb Bauzá i el PP, enaltint la seva gestó, però davant això el PP no sols no té res a dir a la Junta Electoral sinó que està encantat”.

“Queda clar que al PP no li importa que es compleixin les lleis ni que hi hagi igualtat de condicions en la contesa electoral: allò que li importa és que no el qüestioni”, ha insistit Abril, qui ha descartat jugar el mateix joc que el PP davant la Junta Electoral perquè “tanmateix, no és un organisme neutral i són PP i PSOE que tallen el bacallà”.

Finalment, Abril ha recordat que el més important és que es preservi la llibertat d’expressió i el joc net davant les properes eleccions, i que es visibilitzi qui dóna suport a qui no ha de ser cap problema: està clar que els qui més doblers han guanyat aquests anys de crisi defensen el PP, i els qui denuncien la conseqüència de les seves polítiques, que a més són entitats sense ànim de lucre, no.