El PP no respecta als treballadors i treballadores públiques de la comunitat

Abril: "S’hauria de recordar per part del Govern i del conseller al gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca que la Llei de Símbols la va derogar aquest govern"


Des de MÉS per Mallorca demanam que el partit Popular li tingui un mínim de respecte als treballadors i treballadores públiques d’aquesta comunitat després d’haver impugnat davant l’Advocacia de l’Estat el complement salarial de la carrera professional. La manera de tenir respecte, en paraules de David Abril, és solucionar un problema que han provocat ells. Tal com ha explicat el portaveu parlamentari David Abril, aquesta reivindicació és una reivindicacació que ve de lluny i que no és cap ‘plus’ sinó un complement per a què el personal públic pugui seguir formant-se i complir els requisits.

Va ser durant aquesta legislatura que es va posar en marxa aquest complement i es va arribar a un acord per posar-la en marxa de manera progressiva. El PP va fer pressió per a què s’aprovàs “i a dia d’avui ens trobam amb què Maria Salom, que és del mateix partit popular que el senyor Biel Company impugna davant l’Advocacia de l’Estat aquest acord i, sobretot pel que fa als pressupostos d’aquesta comunitat, els capítols que fan possible el pagament d’aquest complement”, ha explicat Abril.

La Llei de Símbols ja ha estat derogada

Sobre la polèmica de la carta que ha remès el gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca a un treballador, senzillament volem dir que s’hauria de recordar per part del Govern i del conseller al gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca que la Llei de Símbols la va derogar aquest govern. Si un treballador o treballadora pública fa bé la seva feina, els seus superiors no haurien d’entrar a valorar qüestions que tenen més a veure amb la llibertat ideològica que no amb l’efectivitat de la feina i amb la vocació de servei públic.