“El PP no considera de la seva competència l’educació de les famílies que no tinguin rendes altes”

El regidor Antoni Noguera rebutja l’atac sistemàtic del PP sobre l’educació pública i les famílies amb dificultats econòmiques i recorda la multitud de retallades en aquest àmbit: programes per lluitar contra el fracàs escolar, ajudes a la conciliació labo

El PSM-IV-ExM de Palma denuncia que Ajuntament de Palma i Govern de les Illes Balears deixen de banda els sector socials de ciutat amb més dificultats socioeconòmiques si no es troben dins dels paràmetres de rendes altes. Aquesta és la realitat que denuncia la coalició sobiranista i ecosocialita al comprovar les polítiques de retallades en serveis socials i educació.

“Les retallades per combatre el fracàs escolar (Programa Èxit), per facilitar la conciliació laboral i familiar, ajudes per als
llibres de text i les beques escolars per menjar evidencien un atac sistemàtica del PP a l’educació pública i margina encara més a les famílies que travessen problemes econòmics”. Noguera recorda que l’educació pública és una eina igualitària en coneixements i recursos socials per a les persones més vulnerables de la nostra societat que són els menors. 


L’exemple més cruel i miserable és la negació de les beques escolars per menjar que el Govern aquest any ni tan sols ha convocat, provoquen una situació insostenible d’emergència social. “ Cort i el Govern han de ser el garant social per a les necessitats més bàsiques com l’educació, la conciliació i el menjar. No fer-ho és d’una irresponsabilitat extrema”.

“No es pot consentir la deixadesa social que té el PP de Bauzá i Isern, que contribueix a crear més diferències socials cada vegada més insalvables entre rics i persones amb atur o amb problemes socioeconòmics. Anunciam una oposició contundent, amb alternatives i amb mobilitzacions, al plenari i al carrer”, conclou Noguera.