El PP instal·la publicitat electoral en una tanca il·legal des Carnatge

MÉS per Palma ha denunciat aquesta irregularitat davant la Junta Electoral de Palma per tal d’obligar a la seva retirada immediata

Antoni Verger ha presentat avui mateix una denúncia davant la Junta Electoral en tenir coneixement que el PP ha contractat una tanca publicitària per a la seva campanya electoral dels comicis europeus del proper diumenge.

“Cort ja hauria d’haver actuar fa anys quan es va presentar la primera denúncia per ser tanques il·legals, sense llicència. Però ara és del tot inacceptable que el govern de Cort permeti que el seu partit instal·li publicitat electoral en aquesta mateixa tanca”, afirma el portaveu de MÉS per Palma.

Verger insisteix en que “el PP, instal·lant publicitat electoral en un tanca il·legal, torna a actuar de forma sospitosa, poc seriosa i sobretot fora de la llei. No tolerarem que aquesta actuació quedi impune i per això l’hem denunciada”.

A continuació us adjuntam la denúncia, una proposició que va presentar el grup MÉS el passat mes de març, així com la resolució del Consell de Gerència d’Urbanisme de Palma ordenant la retirada/demolició de les tanques publicitàries des Carnatge.

Documents adjunts