El PP impedeix demanar la compareixença de Bauzá per explicar les balances fiscals

La Junta de Portaveus del Parlament ha rebutjat avui, amb els vots del Grup Popular, demanar la compareixença del president José Ramón Bauzá per parlar de les balances fiscals publicades la setmana passada.

El president del Govern, José Ramón Bauzá, no haurà de comparèixer davant el Parlament de les Illes Balears per donar explicacions sobre les balances fiscals, publicades el passat dimecres per part del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques. La Junta de Portaveus celebrada avui, ha rebutjat, amb els vots del PP, la petició del Grup MÉS de sol·licitar la compareixença de Bauzá.

El portaveu del Grup MÉS, Biel Barceló, ha assegurat que “una vegada més veiem com Bauzá i el PP s’amaguen i no donen explicacions del que fan per Madrid”. Barceló ha continuat manifestant que “l’actual situació fiscal de les Balears fa imprescindible que el president hagi de donar la cara enlloc d’amagar-se, però el PP no ho veu així”.

Per altra banda, la Junta de Portaveus ha aprovat la compareixença del conseller d’Hisenda i Pressuposts, José Vicente Marí, per tal d’informar sobre el límit de despeses dels pressuposts de 2015 i del compte general de 2013, així com també dels acords de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera, que es celebrarà demà a Madrid.