El PP del Consell rebutja debatre sobre la fumigació de processionària i sobre els PGE 2015

MÉS per Mallorca havia presentat dues mocions per via d’urgència per debatre ambdues problemàtiques al ple d’avui del Consell però el PP ha canviat d’opinió i ha votat en contra de la urgència.

El grup de consellers del PP ha votat en contra de la urgència de dues mocions presentades per MÉS per Mallorca per debatre sobre els Pressuposts Generals de l’Estat per a l’any 2015, i també sobre la fumigació de la processionària amb productes cancerígens.

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha lamentat la decisió del PP de votar en contra després que, dies enrere, s’haguessin dirigit al seu grup per confirmar el seu vot favorable. “El portaveu del PP del Consell, Miquel Vidal, no té paraula”, ha manifestat Font.

El conseller de MÉS per Mallorca ha assegurat que “des d’avui el PP està fumigant Mallorca amb un producte indiscriminat que, segons la seva fitxa tècnica, podria ser cancerigen”. En aquest sentit, Joan Font ha apuntat que “el Partit Popular juga i posa en perill la salut de tots els mallorquins i mallorquines”.