El ple de Cort aprova la proposició “Palma, plató de cinema”

El grup municipal PSM-IV-ExM manifesta que el PP es veu obligat a votar a favor de les propostes en positiu que presenta l’oposició perquè l’equip de govern és incapaç de crear llocs de feina, al contrari, es dedica a engrandir les files de l’atur

La coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa de Palma valora molt positivament la votació favorable que s’ha dut a terme en el ple de Cort d’aquest dijous i en relació a la proposició que el grup municipal ha presentat per convertir Palma en plató de cinema. 

El regidor Antoni Noguera ha reconegut en declaracions als mitjans aquest didjous que el PP es veu obligat a votar a favor de les propostes de l’oposició ja que “després de 100 dies de govern, comprovem que les promeses del PP de no fer retalls socials i crear ocupació són una estafa electoral”
. El grup municipal denuncia així que l’equip de govern de Mateu Isern és incapaç de presentar propostes en positiu després de tres mesos al capdavant de Cort. 

És per això que PSM-IV-ExM, des de l’oposició, es postula com l’única font que aporta propostes a favor de la reactivació de l’economia de Ciutat. Durant aquest ple s’ha evidenciat un cop més això, i és que la coalició ha aconseguit el suport de totes les forces polítiques presents al consistori per aprovar una proposició que crearà llocs de feina.

“Creiem en la cultura com a motor bàsic per a sortir de la crisi econòmica i aquesta proposició contribuirà a la promoció turística de Palma però sobretot a la reactivació econòmica ja que permetrà generar beneficis directes per al consistori a través de
la inversió en produccions cinematogràfiques”. 

El regidor Noguera ha explicat que l’estudi de la creació d’un fons econòmic destinat als rodatges de pel3lícules, sèries o documentals permetrà oferir incentius a les productores que ofereixin projectes de qualitat, que contribueixin a la desestacionalització i la repercussió econòmica sobre les empreses audiovisuals de Ciutat. 

A continuació us adjuntam la proposició de la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa i la proposició transaccional que permetrà l’aprovació

Documents adjunts