El Parlament aprova una iniciativa de MÉS de suport als afectats pel cas Fòrum Filatèlic

La formació es felicita que la cambra hagi proposat, per unanimitat, que l’ICO faci una oferta d’adquisició de les quantitats reconegudes com a crèdits. Miquel Àngel Mas: “el Parlament ha mostrat solidaritat i comprensió a les prop de 3.000 famílies balears afectades per aquesta estafa”


El Parlament ha aprovat avui per unanimitat una moció presentada pel Grup MÉS per la qual s’insta al Govern de l’Estat a la recerca d’una solució per als petits estalviadors afectats pel cas Fòrum Filatèlic i AFINSA, consistent en que l’Institut del Crèdit Oficial (ICO), faci una oferta d’adquisició de les quantitats reconegudes com a crèdits.

El Grup MÉS se felicita que el Parlament hagi mostrat la solidaritat i comprensió a les prop de tres mil famílies balears afectades per aquesta estafa i que estan patint el calvari d’una justícia horrorosament lenta (fa més de 9 anys que està en marxa el procediment sense perspectiva ràpida de solució).

El diputat Miquel Àngel Mas afirma: “Entenem que hi ha una coresponsabilitat dels poders públics en tant en quan es tracta de petits inversors (es tracta d’estalvis familiars de caràcter molt humil), que donada la dimensió de les empreses, podien pensar que el poder públic ho supervisava i que era objecte de control per part de les autoritats de consum”.

El Grup MÉS es felicita que per una vegada s’hagi posat per davant els interessos generals per damunt de lluites partidistes, la qual cosa hauria d’esser un nord en l’actuació pública dels partits polítics.

Documents adjunts