El nou batle de Palma José Hila (PSIB-PSOE) compartirà la vara amb Antoni Noguera

Avui s’ha constituït l’Ajuntament de Palma i els 5 nous regidors han pres possessió del càrrec: Antoni Noguera, Neus Truyol, Miquel Perelló, Mercè Borràs i Llorenç Carrió.

José Hila ha aixecat la vara de la batlia de Cort per als propers 2 anys gràcies als 16 vots a favor de PSIB-PSOE, MÉS per Palma i Som Palma. D’aquí a dos anys, Antoni Noguera assumirà la batlia i Miquel Comas, de Som Palma, serà el portaveu del govern local durant els quatre anys. Aquestes són les bases de l’acord que avui ha permès constituir aquest govern pel canvi.

"Estem especialment satisfets, Palma tindrà per als propers anys un govern amb les tres forces d’esquerres, per tant un govern fort. A més, tenim un projecte d’esquerres transformador per a aquesta ciutat i veritablement. Avui és un dia de festa perquè Palma té un govern d’esquerres valent i transformador".

Els 5 regidors de MÉS per Palma, Antoni Noguera, Neus Truyol, Miquel Perelló, Mercè Borràs i Llorenç Carrió, han promès el càrrec de regidors i regidores, i ho han fet prometent lleialtat al rei per imperatiu legal, compromesos amb la justícia social, la llibertat, el dret a decidir dels pobles i treballar al servei dels ciutadans.

Molts veïns i veïnes de Palma s’han apropat a Cort per mostrar el suport al nou equip de govern i als regidors i regidores de MÉS.

Gràcies a tothom un cop MÉS pel suport i el caliu que sempre demostrau!!