Montuïri celebra el mercat "Els dissabtes de PAM a PAM"

Es tracta d’un mercat itinerant per fomentar l’artesania i el comerç de proximitat al municipi.

El mercat itinerant "Els dissabtes de PAM a PAM" neix amb l’objectiu de promocionar les varietats i els productes agroalimentaris de proximitat. Es tracta d’una alternativa complementària a la del mercat convencional, alhora que fomenta i potencia l’artesania al municipi.

El mercat itinerant es celebrarà els dissabtes de cada mes i tindrà 8 paradetes. Ocasionalment en podrà tenir fins a 10, depenent de l’època de l’any o de la celebració d’alguna activitat extraordinària. Els productes són ecològics, agroalimentaris i amb una important presència de l’artesania de l’illa.

El batle de MÉS per Montuïri i un dels impulsors de la proposta, Joan Verger, ha volgut apuntar que "aquest mercat es fa a tres municipis del pla per tal d’atreure gent cap als mateixos pobles però també cap a la comarca perquè els visitants puguin apreciar de tota la varietat que tenim al pla".

Així mateix, cal destacar que per a fer les tasques de muntar i desmuntar el mercat, s’ha contractat Nartha, una empresa socialment responsable, que fomenta la integració i la inserció laboral de persones amb discapacitat.