El kit de campanya d’#UnidesPodemMÉS

Com ja sabeu, diumenge 26 de juny es faran les Eleccions Generals, i per primera vegada a la història, les esquerres poden superar al PP. La coalició #UnitsPodemMÉS pot esdevenir la primera força de les Illes Balears, superant tant en nombre de vots com en escons al Partit Popular. Aquesta tendència ja es va materialitzar als resultats de les passades eleccions generals, i tot i que no es traduís en un major nombre d’escons, la suma de vots de MÉS, Podem i EU superava en vots al PP.

Des de MÉS per Mallorca estam atents al que ens demana la gent i als signes dels nous temps i per això, contribuirem a fer possible aquesta fita històrica, que és superar el PP per primera vegada, amb un projecte clarament d’esquerres i que reconeix sense dubtes el dret a decidir dels pobles. Formam part i arribarem a Madrid amb l’únic moviment estatal que ha apostat clarament i explícitament pel dret a decidir dels pobles.

Som l’alternativa d’esquerres real i estam preparats i a punt per assumir aquesta responsabilitat històrica.

Però per fer-ho possible, et necessitam. Us animam a totes i a tots a participar d’aquesta campanya electoral, amb força, ganes, il·lusió, empenta i coratge. Ens queden pocs dies per fer possible el canvi. T’hi apuntes? ;-)

Si vols participar com a voluntari/ària de la campanya, escriu un correu a info@mespermallorca.cat

KIT I MATERIAL DE CAMPANYA
Manual de campanya
Programa electoral
Imatges i avatars per a XXSS

Programa electoral: https://drive.google.com/folderview?id=0B0-U97dxO8ZAWnh1c2N0Tm52azQ&usp=drive_web

Carpeta

Capcelera Antoni Verger

Documents adjunts