El Grup MÉS no assisteix al lliurament dels Premis Ramon Llull pel menyspreu a les dones

La formació també recorda que l’actitud autoritària del Govern Bauzá en el conflicte educatiu fa que no hi pugui haver normalitat institucional


Els diputats i diputades del Grup Parlamentari MÉS, així com la resta de representants institucionals de la coalició MÉS, no assistiran a l’acte de lliurament dels Premis Ramon Llull i de les Medalles d’Or de les Illes Balears, que atorga el Govern avui vespre. La formació manifesta d’aquesta manera el desacord amb el menyspreu de l’Executiu Bauzá envers les dones, ja que cap dels premiats és dona.

Des de la coalició MÉS consideren inacceptable que el Govern menyspreï i oblidi el 50% de la població, i que per tercer any consecutiu no atorgui cap premi a cap dona. Cal recordar que l’any passat el Grup MÉS tampoc no va ser present en l’acte institucional de la Diada de les Illes Balears pel mateix motiu.

El Grup MÉS també recorda que la nul·la voluntat de consens i de diàleg i l’actitud autoritària del Govern Bauzá en el conflicte educatiu, denunciades reiteradament per la coalició, fa que ara per ara no hi pugui haver normalitat institucional en aquest país.