El Grup MÉS lamenta les intencions de Bauzá de continuar endavant amb el TIL

La portaveu adjunta del Grup MÉS, Fina Santiago, lamenta el nomenament de Nuria Riera com a consellera d’Educació “ja que és qui va promoure que els treballadors de l’administració pública no tinguessin l’obligació de conèixer la llengua pròpia del país, un fet inèdit a Europa”.

Fina Santiago, portaveu adjunta del Grup MÉS, ha lamentat avui les intencions del president José Ramon Bauzá de continuar endavant amb l’aplicació del TIL. “Tots sabem que l’obsessió del TIL és de Bauzá i no de Camps. Les darreres declaracions del president son decebedores ja que manifesten la seva intenció de continuar endavant amb el TIL”, ha assegurat Santiago.

La portaveu adjunta ha manifestat que “mentre no es paralitzi el TIL i es negociï amb la comunitat educativa la introducció de l’anglès a les aules, el conflicte perdurarà independentment del conseller o consellera d’educació que hi hagi”.

Des del Grup MÉS lamenten el nomenament de Nuria Riera com a nova consellera d’Educació. Santiago ha declarat que “es tracte de qui va promoure que els treballadors de l’administració pública no tinguessin l’obligació de conèixer la llengua pròpia del país, un fet inèdit a Europa”.

Pel que fa al cessament de Joana Maria Camps, Santiago ha manifestat la satisfacció del seu grup. “Ens alegrem del cessament de Camps ja que ha estat la pitjor consellera d’Educació de la historia de les Balears”, ha dit Santiago. En aquest sentit, des del Grup MÉS asseguren que si s’ha cessat una consellera és perquè hi ha hagut errades en la seva gestió i exigeixen a Bauzá que expliqui quins han estat aquests errors.

Finalment, des del Grup MÉS han exigit la paralització definitiva del TIL i l’inici de les negociacions amb tots els agents de la comunitat educativa.