El Grup MÉS insta el Govern a “deixar d’ignorar les dones” en els Premis Ramon Llull

Santiago: “els tres anys de Govern Bauzá han premiat 14 homes, 15 entitats i cap dona. És un escàndol. ‘Lo nostro’ també és el 50% de la població”


El Grup Parlamentari MÉS insta el Govern a incloure alguna dona entre les persones que han de rebre els Premis Ramon Llull enguany, amb motiu de la celebració de la Diada de les Illes Balears. Entre els noms que s’han donat a conèixer, de moment no hi ha cap dona.

La portaveu adjunta del grup, Fina Santiago, lamenta: “els noms que tenim damunt la taula apunten que el Govern ignora, per tercer any consecutiu, les dones d’aquesta terra a l’hora de concedir els Premis Ramon Llull i les Medalles d’Or de les Illes Balears”. Santiago recorda que des que el PP de José Ramón Bauzá va arribar al Govern, s’han concedit distincions a 14 homes i a 15 entitats.

La diputada afirma: “és impossible el Govern no trobi cap dona mereixedora d’un premi. El que vol és que les dones no siguin visibles. Ens pareix un escàndol el que està passant. ‘Lo nostro’ també és el 50% de la població. Si en el PP no tenen idees sobre dones que mereixerien un premi, que demanin als grups de l’oposició. A nosaltres se’ns acudirien moltes propostes”.